Aften
Restaurant Bonsack åbner kl. 18.00 mandag til lørdag – søndag lukket
– første åbningsdag i 2025 er mandag den 3. marts
Restaurant Bonsack a la carte 2025
Forret:
Carpaccio
Oksemørbrad, rucola, parmesanost og citrusolie
kr. 175,00
Reje triologi a la Bonsack
Panco paneret rejer, hvidløgsrejer og reje spyd med salat
kr. 175,00
Skaldyrssuppe
kr. 175,00
(serveret som hovedret kr. 249,-)
Squash carpaccio
Soltørrede tomater, rucula, parmesanost, honning og citrusolie
kr. 145,00
Grillet gedeost salat
(serveret som hovedret kr. 219,-)
Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico
kr. 155,00
Der serveres brød til alle forretter.
Hovedret:
Stegt flæsk
Persillesovs, rødbeder og kartofler
kr. 245,00
Wienerschnitzel
Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs
kr. 285,00
Entrecote
Pommes frites, dagens grønsager, kold bernaise dip og spæd salat a parte
kr. 335,00
Paella – Spansk risret minimum 2 personer pr. paella og ventetid må forventes.
Prisen for paella er pr. person
Valenciansk – med traditionel kylling stykker kr. 275,00 pr. person
Mixta – med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger kr. 298,00 pr. person
Skaldyr – med rejer, blæksprutte og muslinger kr. 298,00 pr. person
Pasta penne med rejer
Rejer, cremet flødesauce med citron, basilikum og parmesanost
kr. 245,00
Pasta vegetar
Dagens grønsager og parmesanost
kr. 235,00
Dessert:
Pandekager
med is, chokoladesovs og marmelade
kr. 128,00
Isdessert
– 3 kugler med frugt og fløde
kr. 128,00
Børnemenu – spørg betjening
Information om allergivenlige retter spørg betjeningen