Aften

Restaurant Bonsack åbner kl. 18.00 mandag til lørdag – søndag lukket

– første åbningsdag i 2025 er mandag den 3. marts 

Restaurant Bonsack a la carte 2025  

Forret:

 

Carpaccio 

Oksemørbrad, rucola, parmesanost og citrusolie

kr. 175,00

Reje triologi a la Bonsack 

Panco paneret rejer, hvidløgsrejer og reje spyd med salat

kr. 175,00

Skaldyrssuppe

kr. 175,00

(serveret som hovedret kr. 249,-) 

Squash carpaccio 

Soltørrede tomater, rucula, parmesanost, honning og citrusolie

kr. 145,00

Grillet gedeost salat  

(serveret som hovedret kr. 219,-) 

Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico

kr. 155,00

Der serveres brød til alle forretter.

 

Hovedret:

Stegt flæsk 

Persillesovs, rødbeder og kartofler

kr. 245,00 

Wienerschnitzel

Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs

kr. 285,00

Entrecote

 Pommes frites, dagens grønsager, kold bernaise dip og spæd salat a parte  

kr. 335,00 

PaellaSpansk risret minimum 2 personer pr. paella og ventetid må forventes.

Prisen for paella er pr. person

Valenciansk – med traditionel kylling stykker kr. 275,00 pr. person

Mixta – med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger kr. 298,00 pr. person

Skaldyr – med rejer, blæksprutte og muslinger kr. 298,00 pr. person 

Pasta penne med rejer

 Rejer, cremet flødesauce med citron, basilikum og parmesanost   

kr. 245,00 

Pasta vegetar 

 Dagens grønsager og parmesanost 

kr. 235,00 

 

Dessert:

 

Pandekager  

med is, chokoladesovs og marmelade

kr. 128,00

 

Isdessert

– 3 kugler med frugt og fløde

kr. 128,00

Børnemenu – spørg betjening

Information om allergivenlige retter spørg betjeningen