Værelser Hotel Ærøhus

Hotel værelser

På hotel Ærøhus har vi 34 værelser og 9 ferielejligheder i Ærø Marina, som vi udlejer

Værelserne er opdelt i forskellige kategorier og prisklasser. På de fleste værelser på hotellet er der tv, hårtørrer, køleskab og selvfølgelig eget bad og toilet.

På hotellets 2. sal findes der 9 økonomiværelser med 2 fælles bad og toilet på gangen. Værelser har hver 2 gode enkeltsenge og håndvask. Værelserne er uden yderligere komfort.

Hotel Ærøhus råder over et familiehus med 2 soveværelser og nogle af vores andre værelser er store nok til, at der kan laves opredning på en sovesofa i værelserne. Kontakt os og hør nærmere.

Vi tilbyder også en suite, som er et lille nyrenoveret byhus i 2 etager beliggende lige overfor hotellets indgang i Vestergade. Her er der 2 soveværelser, opholdsstue og et badeværelse foruden en lille hyggelig privat gårdhave.

Fra sommeren 2024 står vores 4 nye De Lux værelser i haven klar til udlejning. Det er kørestolsegnede handicapvenlige værelser med elevationssenge og en sovesofa. Værelserne får også egen terrasse og tilhørende handicap parkering.  

Alle hotellets værelser har trådløst internet.

Værelserne i hotellets hovedbygning på 1. og 2. sal er uden elevator. Der findes 4 værelser i tilknytning til hovedbygningen i stueplan. De øvrige værelse i stueplan er placeret i hotellets smukke have.

Hunde er meget velkomne på udvalgte værelser på hotellet samt dele af restauranten. Det koster kr. 300,00 ekstra for et værelse, når der medbringes hund. Ønsker du at medbringe din hund kontakt os venligst på forhånd, så vi kan finde det mest velegnede værelse til jer.

Barneseng kan lejes under dit ophold. Giv venligst besked, så vil vi sørge for at den står klar.

Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte værelser.