Værelser Hotel Ærøhus

Hotel værelser

På hotel Ærøhus har vi 34 værelser og 9 ferielejligheder i Ærø Marina, som vi udlejer

Værelserne er opdelt i forskellige kategorier og prisklasser. På de veludstyrede værelser på hotellet er der tv, hårtørrer, køleskab og selvfølgelig eget bad og toilet.

På hotellets 2. sal findes der 9 økonomiværelser med fælles bad og toilet. Værelser har hver 2 gode enkeltsenge og håndvask. Værelserne er uden yderlig komfort.

Hotel Ærøhus råder over et familiehus med 2 soveværelser og nogle af vore andre værelser er store nok til, at der kan laves opredninger på værelserne. Kontakt os og hør nærmere.

Vi tilbyder også en suite, som er et lille nyrenoveret byhus i 2 etager beliggende lige overfor hotellets indgang i Vestergade. Her er der 2 soveværelser, stue, køkken og badeværelse foruden en lille hyggelig privat gårdhave.

Fra sommeren 2024 står vores 4 nye De Lux værelser i haven klar til udlejning. Det er kørestolsegnede handicapvenlige værelser med elevationssenge og ekstra sovesofaer. Værelserne får også egen terrasse og tilhørende handicap parkering.  

Alle hotellets værelser har trådløst internet.

Værelserne i hotellets hovedbygning på 1. og 2. sal er uden elevator.

Hunde er meget velkomne på udvalgte værelser på hotellet samt dele af restauranten. Det koster kr. 300,00 pr. hund. Ønsker du at medbringe din hund kontakt os venligst på forhånd.

Barneseng og stol kan lejes under dit ophold.

Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte værelser.