Aften
Menuen
Restaurant Bonsack a la carte – fra kl. 18.00
Forret:
Carpaccio
Rucula, parmesanost og citrusolie
kr. 155,00
Skaldyrssuppe (serveret som hovedret kr. 188,-)
kr. 155,00
Grillet gedeost salat (serveret som hovedret kr. 188,-)
Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico.
kr. 155,00
Der serveres brød til alle forretter.
Hovedret:
Fish & chips
Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips hertil mayonnaise med kapers.
kr. 198,00
Pandestegt rødspætte
Persillesovs, agurkesalat og kartofler
kr. 278,00
Stegt flæsk
Persillesovs, rødbeder og kartofler
kr. 198,00
Paella (minimum 2 pers.)
Risret med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger pr. person
kr. 265,00
Wienerschnitzel
Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs
kr. 265,00
Marineret unghane – Hopballe Mølle
På bund af dagens grøntsager, mild dijonsauce
samt kartofler, spædsalat a parte
kr. 298,00
Oksemørbrad – tournedos
Med dagens tilbehør.
kr. 375,00
Veganerbøf
Hertil grøntsager og salat
kr. 245,00
Børnemenu: op til 12 år
Kylling med pommes frites
Hertil grøntsagsstave
kr. 115,00
Kødboller med pommes frites
kr. 115,00
Dessert:
Pandekager med is, chokoladesovs og marmelade
kr. 98,00
Gammeldags æblekage
kr. 98,00