Aften

 

Menuen

Restaurant Bonsack a la carte – fra kl. 18.00

 

Forret:

 

Carpaccio

Rucula, parmesanost og citrusolie

kr. 155,00

Skaldyrssuppe (serveret som hovedret kr. 188,-)

kr. 155,00

Grillet gedeost salat (serveret som hovedret kr. 188,-)

Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico.

kr. 155,00

Der serveres brød til alle forretter.

 

Hovedret:

Fish & chips

Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips hertil mayonnaise med kapers.

kr. 198,00

Pandestegt rødspætte

Persillesovs, agurkesalat og kartofler

kr. 278,00

Stegt flæsk

Persillesovs, rødbeder og kartofler

kr. 198,00

Paella (minimum 2 pers.)

Risret med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger pr. person

kr. 265,00 

Wienerschnitzel

Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs

kr. 265,00

Marineret unghane – Hopballe Mølle

På bund af dagens grøntsager, mild dijonsauce

samt kartofler, spædsalat a parte

kr. 298,00

Oksemørbrad – tournedos

Med dagens tilbehør.

kr. 375,00

Veganerbøf

Hertil grøntsager og salat

kr. 245,00

 

Børnemenu: op til 12 år

 

Kylling med pommes frites

Hertil grøntsagsstave

kr. 115,00 

Kødboller med pommes frites

kr. 115,00

 

Dessert:

 

Pandekager med is, chokoladesovs og marmelade

kr. 98,00

Gammeldags æblekage

kr. 98,00