Aften
Efterårs menu i restaurant Bonsack
Fra mandag den 2. oktober – fra kl. 18.00
– Græskarsuppe med ristede kerner, æble, creme fraice og brød
– Entreote på bund af en saute af svampe, æbler og løg, hertil rødvinssauce, pommes frites og spæd salat a parte
– Dagens mousse
3 retter kr. 298,-
2 retter kr. 250,-
1 ret kr. 225,-
Husk vores ugentlige tilbud – fra kl. 18.00
Torsdag – Wienerschnitzel kr. 198,-
Fredag – Stegt flæsk kr. 150,-
Lørdag – Paella kr. 150,-/pr. person og mindst 2 pers.
Paellaen kan også laves som vegetar.
Restaurant Bonsack a la carte – fra kl. 18.00
Forret:
Carpaccio
Oksemørbrad, rucula, parmesanost og citrusolie
kr. 175,00
Skaldyrssuppe (serveret som hovedret kr. 188,-)
kr. 165,00
Grillet gedeost salat (serveret som hovedret kr. 188,-)
Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico.
kr. 155,00
Der serveres brød til alle forretter.
Hovedret:
Fish & chips
Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips hertil mayonnaise med kapers.
kr. 245,00
Stegt flæsk
Persillesovs, rødbeder og kartofler
kr. 235,00
Paella (minimum 2 pers.) – forvent ventetid
Risret med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger pr. person
kr. 275,00 (pr. person)
Wienerschnitzel
Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs
kr. 275,00
Marineret unghane – Hopballe Mølle
På bund af dagens grøntsager, mild dijonsauce
samt kartofler, spædsalat a parte
kr. 298,00
Oksemørbrad – tournedos
Med dagens tilbehør.
kr. 395,00
Veganerbøf
Hertil grøntsager og salat
kr. 275,00
Børnemenu: op til 12 år
Kylling med pommes frites
Hertil grøntsagsstave
kr. 125,00
Kødboller med pommes frites
kr. 125,00
Dessert:
Pandekager med is, chokoladesovs og marmelade
kr. 118,00
Gammeldags æblekage
kr. 118,00
Isdessert
kr. 118,00