Aften

 Efterårs menu i restaurant Bonsack

Fra mandag den 2. oktober  – fra kl. 18.00 

 

– Græskarsuppe med ristede kerner, æble, creme fraice og brød

– Entreote på bund af en saute af svampe, æbler og løg, hertil rødvinssauce, pommes frites og spæd salat a parte

– Dagens mousse 

3 retter kr. 298,-

2 retter kr. 250,-

1 ret kr. 225,-

Husk vores ugentlige tilbud – fra kl. 18.00

 

Torsdag – Wienerschnitzel kr. 198,-

Fredag – Stegt flæsk kr. 150,-

Lørdag – Paella kr. 150,-/pr. person og mindst 2 pers.

     Paellaen kan også laves som vegetar. 

 

Restaurant Bonsack a la carte – fra kl. 18.00

Forret:

 

Carpaccio

 Oksemørbrad, rucula, parmesanost og citrusolie

kr. 175,00

Skaldyrssuppe (serveret som hovedret kr. 188,-)

kr. 165,00

Grillet gedeost salat (serveret som hovedret kr. 188,-)

Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico.

kr. 155,00

Der serveres brød til alle forretter.

 

Hovedret:

Fish & chips

Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips hertil mayonnaise med kapers.

kr. 245,00

 

Stegt flæsk

Persillesovs, rødbeder og kartofler

kr. 235,00

Paella (minimum 2 pers.) – forvent ventetid

Risret med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger pr. person

kr. 275,00 (pr. person)

Wienerschnitzel

Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs

kr. 275,00

Marineret unghane – Hopballe Mølle

På bund af dagens grøntsager, mild dijonsauce

samt kartofler, spædsalat a parte

kr. 298,00

Oksemørbrad – tournedos

Med dagens tilbehør.

kr. 395,00

Veganerbøf

Hertil grøntsager og salat

kr. 275,00

 

Børnemenu: op til 12 år

 

Kylling med pommes frites

Hertil grøntsagsstave

kr. 125,00

Kødboller med pommes frites

kr. 125,00

 

Dessert:

 

Pandekager med is, chokoladesovs og marmelade

kr. 118,00

Gammeldags æblekage 

kr. 118,00

Isdessert

kr. 118,00