Aften
Restaurant Bonsack fra kl. 18.00 tirsdag til lørdag
– sidste åbningsdag i 2024 er lørdag den 14. december.
Restauranten åbner igen i marts 2025
Restaurant Bonsack a la carte 2024
Forret:
Carpaccio
Oksemørbrad, rucola, parmesanost og citrusolie
kr. 175,00
Skaldyrssuppe
kr. 165,00
(serveret som hovedret kr. 188,-)
Squash carpaccio
Soltørrede tomater, rucula, parmesanost, honning og citrusolie
kr. 165,00
Grillet gedeost salat
(serveret som hovedret kr. 188,-)
Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico
kr. 145,00
Der serveres brød til alle forretter.
Hovedret:
Ærø torsk
Torskefilet med pernodsauce, grøntsager og kartofler
kr. 298,00
Fish & chips
Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips hertil mayonnaise med kapers.
kr. 245,00
Stegt flæsk
Persillesovs, rødbeder og kartofler
kr. 235,00
Wienerschnitzel
Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs
kr. 275,00
Paella – minimum 2 personer og der må forventes ventetid
Risret med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger
kr. 275,00 pr. person
Marineret unghane – Hopballe Mølle
På bund af dagens grønsager, mild dijonsauce, kartofler og spæd salat a parte
kr. 298,00
Entrecote
Pommes frites, dagens grønsager, kold bernaise dip og spæd salat a parte
kr. 325,00
Pasta penne med rejer
Rejer, cremet flødesauce med citron, basilikum og parmesanost
kr. 235,00
Pasta vegetar
Tomatsauce, sorte oliven, kapers og parmesanost
kr. 235,00
Dessert:
Pandekager
med is, chokoladesovs og marmelade
kr. 118,00
Chokoladekage
med karamel, frugt og is
kr. 138,00
Isdessert
– 3 kugler med frugt og fløde
kr. 128,00
Børnemenu – spørg betjening
Information om allergivenlige retter spørg betjeningen