Aften

Restaurant Bonsack fra kl. 18.00 tirsdag til lørdag

– sidste åbningsdag i 2024 er lørdag den 14. december. 

Restauranten åbner igen i marts 2025 

 

Restaurant Bonsack a la carte 2024  

Forret:

 

Carpaccio 

Oksemørbrad, rucola, parmesanost og citrusolie

kr. 175,00

Skaldyrssuppe

kr. 165,00

(serveret som hovedret kr. 188,-) 

Squash carpaccio 

Soltørrede tomater, rucula, parmesanost, honning og citrusolie

kr. 165,00

Grillet gedeost salat  

(serveret som hovedret kr. 188,-) 

Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico

kr. 145,00

Der serveres brød til alle forretter.

 

Hovedret:

Ærø torsk

Torskefilet med pernodsauce, grøntsager og kartofler 

kr. 298,00

Fish & chips

Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips hertil mayonnaise med kapers.

kr. 245,00

 

Stegt flæsk 

Persillesovs, rødbeder og kartofler

kr. 235,00 

 

Wienerschnitzel

Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs

kr. 275,00

Paella – minimum 2 personer og der må forventes ventetid

 Risret med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger 

kr. 275,00 pr. person

Marineret unghane – Hopballe Mølle

På bund af dagens grønsager, mild dijonsauce, kartofler og spæd salat a parte  

kr. 298,00 

Entrecote

 Pommes frites, dagens grønsager, kold bernaise dip og spæd salat a parte  

kr. 325,00 

Pasta penne med rejer

 Rejer, cremet flødesauce med citron, basilikum og parmesanost   

kr. 235,00 

Pasta vegetar 

 Tomatsauce, sorte oliven, kapers og parmesanost 

kr. 235,00 

 

Dessert:

 

Pandekager  

med is, chokoladesovs og marmelade

kr. 118,00

Chokoladekage 

med karamel, frugt og is 

 kr. 138,00

Isdessert

– 3 kugler med frugt og fløde

kr. 128,00

Børnemenu – spørg betjening

Information om allergivenlige retter spørg betjeningen